Kerrankin jätän turhat alkulöpinät pois.

___________________________________________________________________________

2099258.jpg

Christopher ja Anitta aloittivat hallintokautensa rakentamalla koko porukalle uuden talon. Tällä kertaa vuorossa oli tummasävyinen rinnetalo.

2099303.jpg

Alakerrassa sijaitsevat kaksosten makuuhuoneet, keittiö, ruokailutilat ja minikokoinen vessa.

2099270.jpg

Mutta, siirrytäänpä sisätiloihin. Tervetuloa Shadoweiden valtakuntaan!

2099273.jpg

Ensin tulemme pitkään ja kapeaan eteistilaan. Ja kyllä, silmänne eivät valehtele, Shadowit viljelevät rahapuita. Koskaan ei voi omistaa liikaa rahaa, näettekös. No, kurkataan tuon valkoisen oven taakse.

2099281.jpg

Ja näin tulemme ruokailutilaan. Perhe on totaalisen rakastunut kauniiseen luonnonkivitakkaansa.

2099285.jpg

Tilanjakajan takana sijaitsee keittiö, kodin sydän.

2099289.jpg

Ja sitten minivessa. No, jatketaan eteenpäin...

2099296.jpg2099297.jpg

Tässä molempien tyttöjen makuuhuoneet. Muistuttavat kovasti toisiaan? Nyt olette nähneet alakerran, siirtykäämme ylempiin svääreihin.

2099306.jpg

Yläkerta näyttää ylhäältäpäin katsottuna tällaiselta. Parvekkeen lisäksi näemme kaksi pariskunnille tarkoitettua makkaria, isomman kylppärin sekä olohuoneen. Aloittakaamme viimeksimainitusta.

2099311.jpg

Pidän tästä nurkkauksesta. Tunnelma on jotenkin rauhallinen.

2099312.jpg

Ja toiselta puolen se näyttääkin... hetkinen, virhe! Tämä tila on muuttunut kuvan ottamisen jälkeen. Maalaustelineen paikalle hommattiin siis...

2099316.jpg

...työpöytä, tietokonetta unohtamatta.

2099317.jpg

Jatketaan isossa olohuoneessa eteenpäin. Shakki on suosittu ajanviete perheen parissa.

2099322.jpg

Ja toki lukutoukkakaksoset tarvitsivat oman kirjoille omistetun nurkkauksen. Pehmeät nojatuolit lisäävät mukavuutta tiukkaan opiskeluun.

2099331.jpg

Ja isompi kylppäri ylellisine kylpyammeineen.

2099326.jpg

Tältä näyttää toinen makuuhuone, tunnelmaltaan ehkä hivenen toista makkaria vanhahtavampi.

2099332.jpg

Ja toinen, nuorekkaampi makuuhuone. Olen itse jotenkin erityisen mieltynyt näihin tapetteihin.

2099334.jpg

Ja huoneen toiselta puolelta pääsemme pervekkeelle, jonne Sikarikin näyttää olevan matkalla.

2099336.jpg

Maitokahvinvöriset lepotuolit suorastaan houkuttelevat torkahtamaan hetkiseksi, eivätkös?

2099340.jpg

Ja sokerina pohjalla, ulkotilat. Kasvihuone, jonne ei olla vielä ehditty istuttaa kuin muutama tomaattipensas.

2099342.jpg

Kasvihuonetta vastapäätä näemme kukoistavia hedelmäpuita.

2090877.jpg

Ja toisella puolella, koivupuiden katveessa, sijaitsee ihana riippukeinu, jota Bridget tässä autuaan näköisesti esittelee.

2099346.jpg

Ja tässä tällainen Shadoweiden tontilta otettu ekstrakuva, muiden Shadoweiden talot. Vasemmalla valkoinen talo kuuluu Brianille, Bridgetin kaksoisveljelle, keskimmäisen talon omistaa Andrew, Anthonyn kaksoisveli, ja oikeanpuolimmainen tiilitalo kuuluu Ashleylle, Andrewin ja Anthonyn siskolle.

Siinä taloesittelymme.

***************************************************************************

2090873.jpg

Kaksoset tuntuivat hoksanneen vasta nyt, että talossa todellakin asui kaksi kissaa. Etenkin Caitlin oli jatkuvasti leikkimässä karvaeläinten kanssa, vaikka opiskelu veikin paljon tyttöjen vapaa-ajasta. Neidit ilmeisesti tähtäsivät korkealle.

2099369.jpg

Anthonya ärsytti, että ennen niin vastuuntuntoiset kaksoset olivat muuttuneet kevytkenkäisiksi kissanleikittäjiksi. Mikseivät he panostaneet enemmän tulevaan uraansa? Hän itse ainakin aikoi nousta huipulle asti.

2099370.jpg

-Isona minusta tulee suuri kirjailija, Anthony päätti. Taitaa vähän dementia iskeä, kun kuolema lähestyy. Herää, Anto! Tämän isommaksi et koskaan tulekaan!

2090882.jpg

Ja heti näemme, miten suosittuja rahapuut ovat pihien Shadoweiden keskuudessa. Kun ensin tuhlataan tuhansia upeaan taloon, on sitten kiva saada muutama ropo takaisin viljelemällä rahaa omassa puutarhassa.

2090886.jpg

Myös kasvihuoneessa riittää kävijöitä. Velikin innostui kasvien hoidosta aivan yllättäin, ja vaikka miehen viljelmät eivät aina kukoistakaan, on niiden hoitaminen silti hauskaa. Ja ovathan tomaatit ihan hyvän makuisia, vaikka eivät olekaan kirkkaanpunaisia.

2090896.jpg

Nuoripari testasi uutta sänkyä, ja sen jälkeen uni maittoi itse kullekin säädylle.

2099352.jpg

Christopherin nukuttua tarpeeksi jäi Anitta kuitenkin yhä unten maille koisimaan. Tämä raskaus on näköjään aivan erityisen raskas tapaus. Anitta saattoi nukkua viisitoistakin tuntia putkeen ilman että tunsi itsensä sen jälkeen virkeäksi.

2099360.jpg

Anitta vaati, että aina hänen herättyään oli ruokaa oltava tarjolla, maksoi mitä maksoi. Raskaana oleva nainen on nälkäinen kuin leijona, hän perusteli, ja leijonat saattavat tunnetusti käyttäytyä agressiivisesti mikäli eivät saa mitä tahtovat.

2090901.jpg

Anitta on kyllä löytänyt aikamoisen aarteen tästä Chrisistä, vaikka itse sanonkin. Katsokaa nyt, mikä komistus hän on tyylikkäissä leopardialkkareissaan! Taitaa olla Anitta tämän ostoksen takana tyylistä päätellen.

2090914.jpg

Lopulta Anittakin oli herännyt ruususenunestaan ja päätynyt juttelemaan.. hetkinen! Velin kanssa.

-Tiedätkös, tuo villapaita saa sinut näyttämään lihaksikkaammalta, Anitta suputti.

-Älä nyt viitsi, en minä ole mikään muskelimies, Veli sanoi ärsyyntyneenä ja madalsi sitten ääntään: -Mutta sinun on ihan turha kuvitella mitään, poikani on sentään aviomiehesi.

2090918.jpg

Anitta kuitenkin keksi heti jonkin nokkelan letkautuksen, ja kohta molemmat kikattivat kippurassa. he eivät voineet mitään sille tosiasialle, että heidän kemiansa nyt vain sattuivat natsaamaan yhteen niin loistavasti.

2099350.jpg

Sikari oli kunnostautunut urallaan, ja joka aamu se lähti nuhjuisella autolla työpaikalleen tavoitteenaan ylennys. Jonkun pitäisi kieltää tuollaisten maisemanpilaaja-autojen käyttö!

2099355.jpg

Velin piti vähän selvitellä tunteitaan Anittaa kohtaan, ja uusi takka oli oiva kohde tunteidenpurkuun. Anitta kuuli Velin mutisevan muutaman julkaisukelvottoman sanan, ja hipsi vähin äänin pois. Olihan tilanne kovin hämmentävä: romantiikkatavoitteinen Anitta nai mielestään maailman komeimman miehen, ja ihastui sitten hänen isäänsä, joka vaikutti vastaavan tunteisiin.

2099368.jpg

Onneksi oli kissat, joille saattoi kertoa mitä vain ilman pelkoa asiaoiden julki tulemisesta. Alessiina sai monena iltana kuulla Velin tunteidenpurkauksen ja lukuisia lohduttomia huokauksia. Veli oli onnellisesti naimisissa rakastamansa naisen kanssa, ja sitten kuvioihin astui nuori ja hehkeä blondi, joka pisti kaiken sekaisin. Mitä ihmettä sitä voisi tehdä?

____________________________________________________________________________

Miten tilanne jatkuu, kuinka käy näiden sekavien ihmissuhteiden? Sen saatte tietää kahden viikon sisällä seuraavan osan ilmestyessä!

Ja kommentoikaa mitä mieltä olette näistä juonenkäänteistä, tai miten tarinan pitäisi mielestänne jatkua?