Jälleen on edellisestä osasta vierähtänyt pitkä tovi, mutta tällä kertaa minulla on oikeus syyttää koulukiireitä ja hiihtolomaa, jolloin en saanut olla koneella kuin... hetkonen... kahtena päivänä. Nöyrin anteeksipyyntöni kuitenkin. Mutta pitemmittä puheitta, osaan :) (Ainiin, ja talo on taas uuditettu sisältä, tällä kertaa ei ulkoa. Taloesittelyä kaavailen ;))

Ainiin, ja vielä siitä äänestyksestä. Yyperhyvä sai eniten ääniä, suunnilleen puolet, mutta silti olo oli ahdistunut, kun niin monet valitsivat sen toisiksi huonoimman vaihtoehdon, ja myös huonoin sai pari ääntä. Että tämä juttu olisi syvältä. Okei, hidas päivitystahti on asia erikseen, mutta kyllä niitä osia vähintäänkin kerran kuukaudessa ilmestyy. Mikä muu tässä jutussa sitten on syvältä? Pyydän selitystä.

VAROITUS: Osa sisältää äärimmäistä tylsyyttä ja pitkästymisvaaran. Lisäksi se sisältää yhden alastoman simin, koska latasin sensuurinpoistohackin :D Tosin, sim on kylpyammeessa joten hänestä ei näy mitään arveluttavia osia. Varoitin teitä, älkää syyttäkö minua jos tylsistytte kuoliaiksi. Lukeminen omalla vastuulla!

__________________________________________________________________________

1369441.jpg

Shadowit olivat rempan yhteydessä hankkiutuneet eroon telkkarista, joten Christopher joutui etsimään toisenlaiset huvit. Veli  ja Bridget aikoivat kasvattaa lapsistaan oikeita luomulapsia. "Sanotaan EI telkkarille", he kannustivat lapsiaan mukaan ajatukseensa.

1369443.jpg

Saisi Bridget tosin muuttaa vähän omiakin tottumuksiaan, jos aikoi luontoa säästää, esimerkiksi jokapäiväisiä 'kylpytunteja' voisi vähentää, vai kuinka, Bridget? (Ettehän pelästyneet, nimittäin tässä se alaston sim nyt on :D)

1369445.jpg1369447.jpg

Entäpä kaikkien rakastamat kaksoset? Tytöt olivat selvästikin alkaneet kehittyä yksilöiksi, ja molempien luonne alkoi tulla esille: Claire-Marie oli rauhaarakastava ja hiljainen pallero, kun taas Caitlin huusi huutamasta päästyään.

1369456.jpg1369463.jpg

Katsokaapa vaikka tätä: Claire yrittää nukkua kehdossaan, mutta kyllä se kieltämättä voi olla hankalaa, kun sisko kilju täyttä kurkkua vieressä.

1369450.jpg

Sikarilla ja Alessiinalla taas oli alkanut mennä paremmin. Entiset tappelupukarit alkoivat viihtyä yhdessä, ja kissat tapasikin yleensä leikkimästä.

1369452.jpg

Bridget kyllästyi Velin silmillä makaavin rasvalettihiuksiin, joten hän saksi puolisonsa hiukset siilitukaksi ihan vain hetken mielijohteesta. Pöhkö ilme Velillä :P

1369466.jpg

Vaikka olihan Velin kampauksenmuutokseen ihan pätevä syykin: Bridget sai viimein viikkojen raadannan jälkeen ensimmäisen ylennyksensä, ja on nyt Farmari (mikä ihme titteli se sitten ikinä onkaan...)

1369467.jpg

Toisaalla pikku Chris oli siirtynyt päivänokosille riippukeinuun. Ja kyllä, tämä kuva on täällä vain söpöytensä takia ;)

1370656.jpg

"Muuten, kultu, ne osakkeet, jotka ostin hiljattain, niiden arvo on noussut viime aikoina huimasti. Nyt niistä sai kolmikertaisen hinnan. Joten minä myin ne seitsemällä tonnilla! Mieti!" Veli kertoi innoissaan päivällispöydässä vaimolleen. Bridget näytti ensin nyreää naamaa: eihän Veli ollut edes kertonut ostaneensa mitään osakkeita, eikä Bridget ollut ylipäätään koskaan ymmärtänytkään mitään osakkeista.

1370657.jpg

Hän kuitenkin leppyi tajutessaan puolisonsa tehneen viisaan ja harkitun, ja kaiken lisäksi tuottoisan kaupan. "Voi kuinka viisas sinä olet, kulta..." hän kuiskutti. Ihme nainen, kohtelee miestään samoin kuin 50 vuotta sitten kohdeltiin.

1371133.jpg

Kerronpa väliin jotain Anthonystäkin: mies nimittäin oli edelleen syvästi raivostunut - ja rakastunut - Enniin, eikä hän välillä voinut hillitä vihaansa, vaan purki sen avoimesti ympärilläoleviin.

1371213.jpg

Kyllä Shadoweiden lehdessä täytyy olla jotain erikoista, kun koko naapuruston simit käyvät vuorotellen lukemassa sen. Kenties siihen on lisätty jotain naapurinhoukutustuoksua?

1371217.jpg

"Äiti mä rakastan sua", kuiskasi Christopher äitinsö korvaan halatessaan tätä eräänä iltana. Välillä Chris halusi olla taas äidin pikku poika, joka voi juosta mamin syliin koska vain haluaa <3

1371219.jpg

Bridget oli saanut - varmaan jollain puolisonhypnotisointituoksulla - Velin mukaan Syödään yhdessä kasviksia-kerhoonsa, joka ilmeisesti oli osa Bridgetin luomusuunnitelmaa.

,1371228.jpg

Ruoka kuitenkin loppui pian, joten tilalle piti tilata uutta. Veli juoksi vastaanottamaan lähetyksen, mutta nähdessään ruokalähetin hänen sydämensä pomppasi...

1371230.jpg

Heillä oli joskus ollut suhde, itseasiassa juuri ennen kuin Bridget astui mukaan kuvioihin. Marianne oli kuitenkin pannut poikki, eikä Veli edes tiennyt miksi. Vanha suola kuitenkin tuntui yhä janottavan...

1371235.jpg

Mariannen kaarrettua pois sinisellä ruoka-autollaan jäi Veli tuijottamaan lumoutuneena tyhjyyteen. "Mikä vapaus..." hän mumisi itsekseen.

1371238.jpg

Sitten hän kuitenkin heräsi todellisuuteen ja kääntyi mennäkseen sisälle ostosten kanssa. Ovella mies kuitenkin pysähtyi.

1371234.jpg

Hän katsoi kaunista vaimoaan, joka istui friikkaamassa koneella hullunkiilto silmissään.

1371236.jpg

Sitten hän katsoi appeaan, tuota höpsöä vanhaa ukkelia.

1371242.jpg

Yhtäkkiä Veli huolestui: Tätäkö hän halusi? Tämäkö oli se elämä, josta hän oli nuorena yliopistolaisena unelmoinut Mariannen kanssa? Tännekö hän kuolisi? Vai olisiko mahdollista vielä paeta tätä todellisuutta ja lähteä etsimään jotain suurempaa?

1371244.jpg

Kauaa ei Veli kuitenkaan ehtinyt rakennella pilvilinnojaan - jos nyt edes niitä olivat, sillä oli koittanut kaksosten H-hetki. Luvassa Caitlin, jonka ilme on ihan übersöötti <3

1372103.jpg1372108.jpg1372111.jpg

Tässä siis Caitlin vanhemmaksi varttuneena :) Bridget antoi tytöille vapaat kädet ulkonäkönsä suhteen, ja Caitlin huomasi olevansa hieman poikamainen, joten tyttö tunsi saaneensa lottovoiton löytäessään jostakin vaatekaapin pohjalta tämän söpön asun pipoineen.

1371245.jpg

Hetken kuluttua valmistautui myös Calire-Marie kasvamaan.

1371248.jpg1371251.jpg1372097.jpg

Tässä sitten Claire. Hän tuntuu arvostavan naisellisempaa tyyliä, meikatakin tyttö tahtoi, eikä Bridget halunnut vastustaa tyttärensä viatonta tahtoa. Kuten näkyy, ja kuten näistä tytöistä jo taaperoina saatoimme huomata, ovat tytöt hyvin erilaisia, hiuslaatuja myöten. Caitlinilla on täysin suorat ja kiiltävät hiukset, Clairella puolestaan taipuisa ja 'sinertävänmusta' tukka. 

1372114.jpg

Heti toisensa nähtyään tytöille syntyi riita "Äiti, toi kiusaa", tytöt kiljuivat yhteen ääneen ja osoittivat toisiaan.

1372127.jpg

"Äiti, Claire tönii!"

1372122.jpg

Ja niin Calire todella teki, ehkä vähän liiankin rajusti, sillä Caitlin kaatui maahan. Clairea pelotti, että nyt kävi pahasti, mutta onneksi Caitlin nousi maasta jo muutaman sekunnin kuluttua.

1372125.jpg

Claire kuitenkin järkyttyi sen verran, että tytöltä pääsi lirahtamaan housuun :P

1375657.jpg

Toisaalla Bridget siivosi pihaa pikkutarkkaan tapaansa, kun yhtäkkiä hänestä tuntui, kuin hän olisi nähnyt...

1375658.jpg1375659.jpg

...ylisuuren keltaisen pehmopupun tippuvan keskelle kasvihuonetta. Vain lyhyt välähdys, ja näky oli poissa. Bridget pudisti päätään. Hän oli varmaankin nukkunut liian vähän.

1375664.jpg

"Ja nyt tää raketti on niinku sen pomo, koska tää osaa laulaa ja lentää ja se ei osaa mitää!" selitti Caitlin siskolleen tietäväinen ilme kasvoillaan. Ihme lastenhuonehierarkiaa.

1375667.jpg

"Tää osaa lentää jopa näääin korkeelle!" "Kyllä tääkin osaa lentää", Claire sanoi kiireesti. "Kato vaikka!"

1375670.jpg

"Se mitään osaa. Mut nytten tää raketti niinku laskeutuu ja erottaa sen että se ei enää oo tän palkollinen koska se valehteli tälle et se osais lentää" Caitlin sepitti. Claire yritti vielä, josko se hevonen sittenkin osaisi lentää. Caitlin nousi ja lähti huoneesta läksyntekoon.

1375673.jpg

"No sit tää niinku laulais täällä yksin ja tää ois vaan ittensä pomo", Claire mutisi tyytyväisenä.

1375675.jpg

Toisaalla Bridget kuvitteli taas näkevänsä tuon ylikasvaneen pehmolelun, mutta kohta näky jo katosi.

1375677.jpg

"Olen varmastikkin valvonut liikaa. Huomenna en enää näe harhoja..." Bridget haukotteli.

1375679.jpg

Kuitenkin vielä hetken ennen nukahtamistaan Bridget näki pupun seisovan sängyn jalkopäässä ajattelemassa, että olisi parempi jos Anthony deletoitaisiin tästä maailmankaikkeudesta.

1375681.jpg

Seuraavana päivänä kaikki olikin jo paremmin. Tytötkin sopivat, että he päättäisivät vuoronperään, mitä leikissä tapahtuu, ja Caitlin lakkaisi määräilemästä.

1375683.jpg1375684.jpg

Tytöt kuitenkin kisailivat vielä yhden asian suhteen: molemmat olivat hiljattain tajunneet, että neljästä lapsesta kolme heitettäisiin maailmaan puille paljaille, ja vain yksi voisi periä tämän ihanan talon ja sen valtavan rahasumman, joka perheelle oli kerääntynyt sitten Nicolen aikojen.

1375707.jpg¨

Tosin tytöt eivät olleet ainoita, jotka olivat tästä asiasta tietoisia. Myös Christopher oli yllättäin innostunut lukemisesta, kun vanhemmat olivat kertoneet, että menestynein ja taitavin lapsi perisi. (Ja kaunein, mutta sen vanhemmat jättivät kertomasta.)

1375692.jpg

Anthony oli nähnyt lasten pomppivan sohvalla, ja halusi vielä vanhoilla päivillään kokea sen riemun. Sohvalle varmaan teki hyvää tuommoinen rynkytys.

1375702.jpg

Herätessään Bridget ei enää nähnyt pehmopupua, mutta leijuvia nukkekodin asukkeja kyllä. Nukuhan vielä toinen yö, ehkä näyt sitten kutistuvat niin pieniksi, ettei niitä näy ;)

1375712.jpg

Caitlin nukkui rauhallisesti lepotuolissa...

1375716.jpg

...kun tällä kertaa Claire tuli viereen selittämään: "Hei käykö että mä oon kiltti haltija ja mä taion sut sammakoks? Kato sulla on vihreet vaatteet niin sä oot sammakko, ja haltijoilla on aina punaset vaatteet kun se on tyttöjen väri." (Narcissa knows... ;))

1375729.jpg

"Kukamitähäh? Mä nukuin...*haukotus*" "Että käykö että mä oon hyvä haltija ja blablablaa..." Claire selitti rauhallisesti koko hela hoidon uudestaan siskolleen.

1375730.jpg

Illalla oli puolestaan Chrisin vuoro pyörähtää balettipyörähdys.

1375731.jpg

Ja näin pojasta kasvoi teini.

1375732.jpg

Bridgetillä oli tärkeämpääkin puuhaa kuin seurata poikansa kasvua. Toisinsanottuna tällä kertaa Syödään yhdessä lohta-kerho varasti naiselta aikaa.

1375734.jpg1375736.jpg

Ja näin. Komia herra (kamalissa vaatteissa, mutta kun ei oo parempiakaan. Tiedättekö paikkoja missä ois hyviä lapsi- ja teinipoikien vaatteita ladattavana...?)

1375738.jpg

Heti, kun Chris tunsi olevansa kylliksi vanha kokeilemaan salaperäistä takapihan laitetta, hän myös käytti tilaisuuden hyväkseen. Se kuulemma antoi voimia, ja opiskelukin sujui helpommin. "Kyllä nyt pikkusysterit jää kakkosiksi", poika mutisi.

1375739.jpg

Haparoivin askelin poika astui laitteen sisään.

1375740.jpg

Ja sitten mentiin! Chris tunsi lämpimien, ihanantuntuisten säteiden virtaavan hänen ruumiinsa läpi ja tekevän olon onnelliseksi ja mukavaksi.

1375741.jpg

Sitten säteet  lakkasivat, ja Chris tunsi itsensä raukeaksi.

1375743.jpg

Hän ei ollut koskaan ennen tuntenut oloaan näin onnelliseksi. Kaikki tuntui olevan edessäpäin, sekä hyvä että paha, mutta etenkin kaikki hyvä, kaikki, mikä teki elämästä elämän ja elämisen arvoisen.

___________________________________________________________________________

Osa oli nyt tavallista lyhyempi, mutta mikäli haluatte vastedes osan noin kerran kahdessa viikossa, ovat ne sitten tämän pituisia tai lyhyempiä.

Kommentointi sallittua ja suotavaa :)